Τηλ.: +30 23810 89485 | +30 6937226117

ΝΕΑ

ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας προχώρησε στην αγορά οικοπέδου στο Μαυροβούνι Δήμου Σκύδρας, με σκοπό την κατασκευή νέων υπερσύγχρονων εγκατάσεων που θα στεγάσουν τις γραμμές παραγωγής μηχανημάτων επεξεργασίας τροφίμων και λοιπού εξοπλισμού, τα γραφεία μας, καθώς και εκθεσιακό χώρο.

Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα της επεξεργασίας κρέατος και η επίγνωση των σύγχρονων αναγκών και απαιτήσεων, μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε εγκαταστάσεις-πρότυπο.

ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΟΙΡΩΝ ΜΕ CO2

co2 stunning machine for pigs
ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΟΙΡΩΝ ΜΕ CO2

ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΟΙΡΩΝ ΜΕ CO2

Η εταιρεία μας είναι η πρώτη στα Βαλκάνια που σχεδίασε και κατασκεύασε το δικό της μοντέλο μηχανήματος αναισθητοποίησης χοίρων με τη χρήση διοξειδίου του άνθρακα (CO2).

Σύμφωνα με όλες τις σύγχρονες μελέτες, η αναισθητοποίηση χοίρων με χρήση CO2 βελτιώνει κατά πολύ την ποιότητα του κρέατος καθώς μειώνεται σημαντικά το στρες που βιώνει το ζώο κατά τη σφαγή σε σύγκριση με την αναισθητοποίηση με ηλεκτρισμό.

Η αναισθητοποίηση με CO2 θεωρείται πιο «ανθρώπινη» μεταχείριση προς το ζώο. Με την ηλεκτρική αναισθητοποίηση οι χοίροι είναι συνήθως εγκλωβισμένοι σε κλωβό, ο οποίος τους προκαλεί πολύ άγχος. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που η χρήση CO2 συντελεί σε καλύτερη ποιότητα κρέατος.

Η συγκέντρωση CO2 στη διαδικασία είναι 80-90%. Αυτό επιτρέπει γρήγορη αναισθητοποίηση και ως εκ τούτου λιγότερο άγχος και δυσφορία. Επιπλέον, το διοξείδιο του άνθρακα είναι ένα φυσικό προϊόν μεταβολισμού στο σώμα του ζώου.

Watch Dragon ball super